avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza judiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza judiciara

Buna ziua,
Am fost solicitata sa efectuez un raport de expertiza, dar am o mica problema. Ma aflu in concediu de crestere copil. Am dreptul sa fac acest serviciu?
Daca da as dori sa stiu ce art. din lege face referire la acest aspect.
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Larisa-Lory , utilizator 11:17, 11 Noiembrie 2012
Daca aveti timpul necesar efectuarii expertizei puteti s-o faceti. Nu cunosc vreo lege care sa prevada daca aveti voie sau nu aveti voie sa efectuati expertize in perioada in care sunteti in concediu pentru cresterea copilului.
Este adevarat ca daca veti efectua raportul de expertiza nu exista probleme daca nu aveti dreptul suspendat.
Multumesc frumos! Nu, nu am dreptul suspendat, sunt membru activ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara fara citarea paratului district district Sunt in proces cu asociatia de proprietari ptr cote de intretinere umflate, calculate incorect, nerespectand prevederile legii 230/2007. Instanta a aprobat ... (vezi toată discuția)
Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind nr. mare de expertize si personal puțin! Ce pot face in situația în care nici a treia ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)