Dupa un an jumatate de la depunerea actelor la judecatoria Constanta cauza treneaza din cauza lipsei de acte pentru o suprafete de 200mp. Conditiile in care au disparut cele 200 mp sunt neclare. La arhiva personala am gasit chitante din 1922 dar nimic despre o posibila evaporare a celor mp. Si pentru ca negura istoriei ultimilor 80-90 de ani este tare ambigua si nu vreau sa cad in ridicol as dori sa discut cateva probleme de principiu cu presedinta completului. Cum procedez? (Exclus interventia avocatului, pe care l-am "concediat"in prima sedinta,iar altul n-am gasit sa se poata angaja la o asemenea munca sisifica). O zi buna
nu puteti discuta in particular cu presedintele completului de judecatadespre cursul judecatii cauzei, aceste discutii se poarta doar la termenul de judecata , in sedinta publica , mai mult
acest lucru este strict interzis de lege, presedintele completului nu va poate acorda sfaturi jurdicice sau de orice alta natura in solutionarea demersului judiciar promovat de dvs.