avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AUDIENTA LA PRESEDINTELE INSTANTEI CARE JUDECA O ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AUDIENTA LA PRESEDINTELE INSTANTEI CARE JUDECA O CLAUZA DE RETROCEDARE

Dupa un an jumatate de la depunerea actelor la judecatoria Constanta cauza treneaza din cauza lipsei de acte pentru o suprafete de 200mp. Conditiile in care au disparut cele 200 mp sunt neclare. La arhiva personala am gasit chitante din 1922 dar nimic despre o posibila evaporare a celor mp. Si pentru ca negura istoriei ultimilor 80-90 de ani este tare ambigua si nu vreau sa cad in ridicol as dori sa discut cateva probleme de principiu cu presedinta completului. Cum procedez? (Exclus interventia avocatului, pe care l-am "concediat"in prima sedinta,iar altul n-am gasit sa se poata angaja la o asemenea munca sisifica). O zi buna
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 11:02, 9 Noiembrie 2012
nu puteti discuta in particular cu presedintele completului de judecatadespre cursul judecatii cauzei, aceste discutii se poarta doar la termenul de judecata , in sedinta publica , mai mult
acest lucru este strict interzis de lege, presedintele completului nu va poate acorda sfaturi jurdicice sau de orice alta natura in solutionarea demersului judiciar promovat de dvs.

Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2012
David & Zanescu S.C.P.A., Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea pe rol a divortului ContSters381735 ContSters381735 am procesul de divort suspendat cum pot sa il pun pe rol fara avocat ? (vezi toată discuția)
Cum se intabuleaza casa? cosarpavel cosarpavel Va rog sa-mi scrieti care sunt pasii care trebuie facuti pentru a trece in CF casa si anexele construite ,in 1959 ,pe un loc de casa cumparat fara acte ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar pe terasa blocului beaurevers beaurevers Buna dimineata, locuiesc intr-un bloc din Bucuresti la etajul 9/10 si am o mare problema cu un panou publicitar imens 15m x 6m montat fara acordul multor ... (vezi toată discuția)