avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac decizie irevocabila tribunal - drept penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac decizie irevocabila tribunal - drept penal

Sa respins recursul la tribunal intr-un proces de lovire si alte violente. A fost ignorată legitima apărare, desi fapta s-a întâmplat intr-un spatiu comercial inchiriat iar violenta a fost un spray lacrimogen aplicat in fata părtii vătămate. Toate probele administrate de mine au fost considerate presupuneri. Partea vătămata este un potent om de afaceri. Mai pot face ceva ? Pedeapsa este o luna cu suspendare si daune materiale de 2.000 de lei. Mai pot ataca undeva in tară ? In ce condiții ? Dar la CEDO pot face plângere ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:46, 9 Noiembrie 2012
da, se mai poate ataca cu contestatie in anulare si revizuire in tara iar afara la CEDO daca au fost incalcate drepturile dvs de statul roman prin interpussii sai, judecatorii ce au pronuntat acele hotarari ce v-au i9ncalcat drepturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo xuser xuser In cazul in care in Romania nu mi se face dreptate referitor la un proces pt. lovire si alte violente , pot ajunge cu el la CEDO? (vezi toată discuția)
Vatamare corporala-spray paralizant ZeosSupreme ZeosSupreme Am deschis aceasta discutie referitoare la un caz din presa: ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)