mai am de primit de la seful meu o suma mare de bani si mi-a propus sa semnez demisia dupa ce imi da jumatate din ei eu nu stiu ce sa fac ca sigur nu imi va da restul de bani daca semnez .Intrebarea mea este daca iau jumatate din bani si nu semnez ma poate concedia ? Va multumesc
Pentru faptul ca nu semnati o demisie nu puteti fi concediat.Daca suma de care vorbiti reprezinta salarii neachitate puteti sesiza ITM, sau / si actionati in justitie.Daca suma este o problema intre 2 persoane si aveti dovezi ca va datoreaza suma de care vorbiti solutia este justitia. Poate reusiti totusi o modalitate amiabila pentru primirea sumei in discutie. Succes!
Nu are cum sa va propuna sa va dati demisia. Demisia este actul dvs. unilateral de vointa, angajatorul nu va poate obliga sa faceti acest lucru.
Pentru ce sa va concedieze?
Nu va poate concedia pentru acest motiv ...plata salariului nu poate fi conditionata de demisia dvs .. neplata salariului poate constitui motiv de demisie fara preaviz .. insa pentru recuperarea drepturilor salariale aveti la dispozitiei : sesizarea Inspectiei Muncii / IITM-ului si/sau se poate promova o actiune in instanta la Tribunalul in raza caruia domiciliati.
Obligata sa demisionez
Eu.sa
In urma unor schimb de replici cu sefa mi s.a comunicat ca pot pleca si sa nu mai vin si sa ii duc demisia. Eu ce sa inteleg. Ca sunt concediata sau ca plec ... (vezi toată discuția)
Legat de demisie
staudesase
ma bate gandul sa-mi dau demisia de la firma la care lucrez, problema mea este ca am vorbit cu alte persoane care si-au dat demisia acum o luna, si inca n-au ... (vezi toată discuția)