avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala

pot sa scap de pedeapsa daca am probleme psihice
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 00:11, 11 Noiembrie 2012
:) in dovada sta totul. daca treceti de expertiza IML, puteti scapa de pedeapsa dar s-ar putea sa fiti internat intr-un spital de specialitate. de preferat o pedeapsa cu suspendare decit o dunga rosie pe buletin
In Romania expertizele psihiatrtice ies foarte rar in sensul de iresponsabilitate.
Desi multi infractori sunt nebuni mai toti ajung la inchisoare.

Daca vreti sa scapati de o pedeapsa mergeti in SUA si acolo daca aveti probleme psihice veti fi luat in seama si nici nu veti fi extradat.

In Romania sunt prea multi nebuni si poate ca de aceea trebuie sa ajunga la inchisoare.
Altfel s-ar plimba liberi pe strazi si deja sunt prea multi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractor roman arestat in franta tgeorgescu tgeorgescu Un infractor roman, condamnat definitiv cu executare, a fost arestat in Franta in vederea extradarii in Romania. Dupa parerea mea este complet iresponsabil si ... (vezi toată discuția)
Bunica mea in varsta de 85 ani a fost violata si batuta dragosh2_alone20 dragosh2_alone20 Buna ziua, Bunica a mea fost batuta si violata de o persoana de 48 ani.In urma loviriilor aramas cu fata plina de echimoze si vanatai si pe langa aceste din ... (vezi toată discuția)
Crima Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile cu cateva zile inainte de craciun un prieten de-al meu a fost ucist.se afla la un bar din localitate impreuna cu fratele si cumnatul sau,acestia2 au plecat ... (vezi toată discuția)