avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PV anulat, restituire bunuri...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PV anulat, restituire bunuri...

Buna ziua.
Am formulat plangere impotriva unui Pv prin care am fost asnctionat cu amenda si confiscarea unor produse de catre ANV.
Am castigat in prima instanta restituirea amenzii platite si restituirea bunurilor, iar recursul formult de ANV a fost respins mentinandu-se legala hotararea.

Cum trebuie sa procedez acum, avand decizia definitiva de restituire a bunurilor. Ma prezint pur si simplu la ANV Brasov( acolo unde sunt depozitate) sau trebuie sa fac o instiintare ceva inainte... multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorin_12003 , utilizator 17:44, 12 Noiembrie 2012
faceti o notificare si anexati sentinta legalizata si - de analizat - investita cu titlu executoriu ptr ca exista si posibilitatea de a incepe executarea silita daca ANV "uita" sa se conformeze.
Daca ma prezint la sediu la Vama acalo unde mi-au si luat marfa e posibil sa ma refuze ? Si cui ma adresezz? :) Gesionariului de magaie/depozit sau la departamentul juridic ?

Multumesc.
PS> AM hotararea definitiva si legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire autovehicul confiscat pe procedura fiscala godspeed godspeed Buna seara:) Speta supersimplificat: In 2006 fiscul intocmeste un PV de constatare si sanctionare a contraventiilor prin care se dispune masura amenzii si a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-arma folosita la savarsirea infractiunii, asupra careia nu s-a dispun nimic prin hotararea de condamnare patriche_radu patriche_radu buna seara! am o speta interesanta sa va prezint. in anul 2000 x este condamnat la 1 an cu suspendare pentru braconaj. la momentul savarsirii faptei i s-a ... (vezi toată discuția)
Un sfat doresc si eu. alyn21 alyn21 Buna seara.Rog frumos pe cineva dupa acest forum sa-mi spuna unde trebuie sa ma prezint si ce acte imi trebuie pentru a-mi ridica o suma de bani care mi-a fost ... (vezi toată discuția)