avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am adus o masina de afara si vreau sa o inmatriculez ptr mine. Se mai plateste taxa auto? Sau daca se plateste stie cineva cam in cat timp iti poti recupera banii inapoi dand in judecata? Va multumesc.:O
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 20:55, 9 Noiembrie 2012
alaturat va atasez niste link-uri dupa avocatnet sa va lamuriti, eventual mai dati catare pe forum pt mai multa documentare

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto adumitroaie florin adumitroaie florin poate sa imi spuna cineva cum inmatriculez o masina fara sa platesc taxa auto, va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare Mihaita80 Mihaita80 Buna seara , Am cumparat acum o luna o masina second hand (2001, 1.8 benzina). Taxa auto de prima inmatriculare ar fi in jur de 1250Euro. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare qwertygeo87 qwertygeo87 va rog sa imi da-ti niste informatii! as vrea sa imi inmatriculez masina dar nu stiu unde sa ma interesez daca se mai plateste taxa de poluare... am tot citit ... (vezi toată discuția)