avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

va rog sa imi da-ti niste informatii! as vrea sa imi inmatriculez masina dar nu stiu unde sa ma interesez daca se mai plateste taxa de poluare... am tot citit fel si fel de articole cum ca se plateste cum ca nu ... vreau sa stiu sigur sigur .... se mai plateste sau nu . va rog
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:10, 12 Decembrie 2012
Se plateste la prima inmatriculare, dar dati cautare pe forum pt ca sau scris foarte multe despre aceasta taxa, tot aici veti gasi si cum se calculeaza aceasta taxa de poluare.

Alaturat va atasez niste link-uri poate gasiti ce va intereseaza.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto de prima inmatriculare Mihaita80 Mihaita80 Buna seara , Am cumparat acum o luna o masina second hand (2001, 1.8 benzina). Taxa auto de prima inmatriculare ar fi in jur de 1250Euro. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare gcmb2005 gcmb2005 Se poate inmatricula o masina adusa din Norvegia fara a plati taxa de poluare ( prima inmatriculare ) ? Am citit undeva ca de pe 09.10.2012 se suspenda ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare NELUB NELUB doresc sa ma adresez instantei pentru a recupera taxa de poluare pentru autovehicole. Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)