avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu firma de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu firma de leasing

Buna ziua. In anul 2008 am imprumutat un autoturism cumparat in sistem leasing unui asa zis prieten. Acesta a instrainat masina , fara acordul meu si a parasit tara. Am reclamat la politie acest abuz , iar autoturismul a fost dat in urmarire generala. Am predat , la firma de leasing, actele masinii si a doua cheie , pe baza unui proces verbal de predare-primire si am dat o declaratie cu tot ce s-a intamplat in care am mentionat si numarul de inregistrare de la plangerea facuta la politie . In cursul anilor 2010-2011 am primit mai multe amenzi , deoarece cu autoturismul meu circulau persoane necunoscute , fara rovignieta. Am contestat aceste amenzi in Instanta si au fost anulate. Pana in acest moment nu am primit nicio instiintare de la Politie sau de la firma de recuperari cu care coopereaza firma de leasing in legatura cu rezolvarea cazului . Mi se spune ca ancheta este in curs de desfasurare , iar masina figureaza ca fiind sub urmarire generala. Am primit de la un executor judecatoresc o instiintare prin care sunt anuntat ca am de plata o anumita suma de bani si s-a procedat la infiintarea popririi asupra veniturilor.
Cum pot contesta aceasta decizie a executorului judecatoresc ? Este legala aceasta decizie inainte de solutionarea cazului ?
Unde ma pot adresa pentru a afla mai multe detalii despre ancheta in curs , din moment ce la politie si firma de leasing mi se spune ca ancheta este in curs.
De ce autoturismul nu a fost oprit in trafic , daca in decursul timpului a fost filmate de catre camerele Politiei si amendata de trei ori in aceeasi zona , in timpul in care ea era data in urmarire? De ce nu au fost verificate camerele statiei Peco , de unde a fost achizitionata , la un moment dat, o rovignieta. Astept sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta: e corect sa platesc doua amenzi? pot contesta procesul verbal? alexxx_862006 alexxx_862006 Buna ziua, Am circulat o perioada de timp fara rovinieta (credeam ca trebuie sa se ocupe firma de leasing pentru aceasta dar am inteles eu gresit), iar acum ... (vezi toată discuția)
Sex in masina UnuDoiTrei UnuDoiTrei Buna ziua, Sper in primul rand ca nu am gresit sectiunea. Am patit sa fiu prins de politia locala ca am facut sex in masina. Totul s-a petrecut pe malul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal de contraventie rovinieta alima78 alima78 Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal pentru lipsa rovigneta, am fost filmat de una din camerele fixe amplasate in acest scop. Ideea este ca am ... (vezi toată discuția)