avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua, prin 2007 am achizitionat in leasing un autoturism logan in valoare de 5400 euro, am achitat un avans de 10% si am primit masina. Nu am ami putut plati ratele, deoarece am ramas fara servici si au venit cei de la firma si au luat masina. Am pierdut si masina si avansul dat. Dupa ceva timp am primit o scrisoare de la un executor judecatoresc ca sunt executat pentru suma de 10.000 de euro. Am ramas fara cuvinte, mi-au blocat conturile, nu m-am mai putut angaja si au inceput sa ma hartuiasca. Stau in apartamentul parintilor, tatal meu a murit si am primit mostenire jumatate din partea lui. Acum executorul vrea sa scoata apartamentul la vanzare, poate sa faca asa ceva? Ce pot face? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 16 Mai 2015
In principiu, Executorul judecatoresc poate executa (vinde) toate bunurile mobile si imobile ale debitorului pana la acoperirea intregului debit urmarit.

In particular, "povestea" Dvs este incompleta si nu se intelege nici motivul si nici cuantumul debitului.
Daca nu ati contestat cand trebuia, sunteti bun de plata. Ce poate scoata executorul la licitatie e cota dvs din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristina1907 cristina1907 Buna ziua, am primit o hotarare judecatoreasca definitiva in urma careia trebuie sa platesc o despagubire in valoare de 3500 euro. Eu am pe numele meu un ... (vezi toată discuția)
Executare credit nevoi personale ContSters295672 ContSters295672 Buna ziua, in urma cu 4 ani nu am mai putut sa platesc un credit de nevoi personale, suma la care s-a ajuns acum este de 2000 de euro, acum 2 zile am primit o ... (vezi toată discuția)