avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit

buna seara!
am luat un credit de la un ifn in valoare de 2000 lei. din cauza unor probleme financiare nu am achitat la timp ratele...ajungandu - se la triplarea sumei imprumutate!
mai am de restituit in jur de 2000 de lei catre acest ifn! problema este ca desi am achitat lunar o anumita suma stabilita cu societatea de recuperare am primit o somatie de executare silita!X-( mentionez ca nu am primit niciun fel de contract scris in care sa se stipuleze faptul ca am cerut o reesalonare a creditului,desi am insistat in convorbiriile telefonice pe care le-am avut cu tertele persoane care m-au contactat lunar pentru a confirma data platii(lunar am depus suma care am convenit-o cu societatea de recuperare).Este corect sa fiu executata silit atata timp cat eu mi-am respectat angajamentul luat fata de societatea de rcuperare?
Va rog ajutati-ma cu un sfat sau daca mai exista si alte persoane care se confrunta cu problema mea #-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:39, 10 Noiembrie 2012
Daca detineti probe temeinice aveti dreptul sa formulati contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu firma de recuperare ana193 ana193 Buna ziua, Tatal meu a avut un credit la banca si din motive de sanatate nu am mai putut plati ratele la banca(el sta la tara si este paralizat la pat). Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita suma avansata de creditor mult mai mare decat cea din evidenta executorului surki surki Buna ziua, In anul 2011 am contractat un credit de nevoi personale de la un IFN pe o perioada de 3 ani.Alaturi de mine in contract au fost trecuti si 2 ... (vezi toată discuția)