servus ! Acum patru ani am deschis un cont la BCR in euro , insa nu am avut nici o tranzactie , nici bani nu am depus in acel cont nici nu am scos ( nu am facut nici o tranzactie , niciodata). Luna trecuta , BCR la care am si un cont in care primesc pensia mi-a luat din pensie 180 lei cu titlul de administrare cont in valuta . Dupa acesti patru ani in care BCR nu au actionat in nici un fel referitor la acel cont , m-am trezit ca mi-au retinut din pensie (!!! ) Acestea fiind faptele , va adresez urmatoarele intrebari , la care doresc un raspuns :
1. Cu ce drept mi-a luat BCR banii din pensie , din contul in lei pentru administrarea contului in valuta , care de altfel si uitasem de el ?
2. Ce pot face pentru a-mi recupera suma retinuta de catre BCR din pensie , deoarece consider ca retinerea este abuziva?
3. Ne avand datorii catre BCR , BCR-ul poate sa-mi retina din pensie sume fara nici o instiintare sau somatie? ( Personal neavand nici un fel de datorie catre nimeni)?
4. Nu cumva BCR vazand ca de la deschiderea contului in valuta acum 4 ani nu s-au facut nici un fel de tranzactii , trebuia sa ma notifice si sa anuleze acel cont ? Nu cumva trebuia daca tot a-mi retineau ceva bani pentru administrarea acelui cont , sa o fi facut-o lunar de atunci pana in prezent ?
Normal trebuia sa va trimita de atunci cel putin o instiintare cum ca aveti cont deschis la ei.cred ca cel mai bine ar fii sa mergeti sa vorbiti cu directorul sediului bcr de la d-voastra din oras si vedeti ce va spune....putea sa va traga si lunar in cazul in care ajungeati la o intelegere cu dansii dupa ce va instiintau de faptul in cauza....dar...suntem in Romania si cam asa merge treaba la noi in tara din pacate.cand te prind trag si pielea de pe tine....
Credit
rugina
in urma cu 10 ani am cumparat produse de la un magazin care lucra cu banca BCR, am luat produsele, am platit prima rata si tot in acea luna am achitat tot ... (vezi toată discuția)