avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe toata pensia
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe toata pensia

am pensie de invaliditate si mi s-a facut poprire de la banca pe o datorie pe care nu o mai pot plati.
am luat legatura cu executorul si l-am anuntat ca pensia de invaliditate este singurul meu venit care imi asigura traiul.
Am primit de la dinsul o copie prin care casa de pensii trebuie sa retina 1/3din venitul lunar net. Eu am pensia pe card la bcr.
In data de 10.04.2014 , am primit mesaj de la banca ca mi-a fost alimentat cardul cu valoarea pensiei .
Cand sa-mi scot pensia , am inghetat. Banca mi-a blocat tot contul , in baza adresei de poprire. Cardul meu de pensie este 0.00 lei. Banca da vina pe executor , iar executorul da vina pe banca , ma trimite sa fac cerere la banca sa-mi dea diferenta de bani. Cu ce drept se joaca ei cu banii mei , de ce mi s-au luat toti si nu cat spune legea si adresa de poprire ?
Banca zice ca in fiecare luna (40 de ani ) de acuma inainte eu trebuie sa ma umilesc la ei cu o cerere prin care ei sa-mi deblocheze diferenta de bani din pensie, ce ramane dupa retinere..Eu stiu ca trebuie sa platesc datoria dar cu restul banilor din pensia mea nu vreau sa ii cersesc lunar bancii. Unde mai puneti ca de unde locuiesc eu cea mai apropiata sucursala bcr, este la 35 de kilometrii.
Ce pot sa fac , cui sa ma mai adresez?

Alte discuții în legătură

Banca nu imi da pensia pe card, doar de la ghiseu ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Am un card de pensii la B.C.R. De luna trecuta s-a facut o poprire pe pensie . Casa de pensii m-a instiintat ca 1/3 din pensie se duce la ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Reținere ilegală, de către bancă, a salariului lieutenantdata lieutenantdata Este legal ca să mi se rețină tot salariul de către BCR pentru plata unui card de credit BCR? De la BCR mi s-a spus că, în continuare, până la ... (vezi toată discuția)