Buna ziua. Am un card de pensii la B.C.R. De luna trecuta s-a facut o poprire pe pensie . Casa de pensii m-a instiintat ca 1/3 din pensie se duce la executorul judecatoresc. Diferenta de bani pe care casa de pensii o trimite in contul meu la B.C.R. unde am cardul de pensie, nu mai am acces la ei doar daca merg la o sucursala a bancii in fiecare luna.
Am sunat executorul iar acesta a revenit la banca cu o instiintare prin care el le spune ca nu se mai popreste contul deoarece banii sunt virati direct de casa de pensii.
Cu toate astea eu sunt umilit de banca sa merg lunar 70 de km dus si intors pentru a-mi ridica pensia virata de casa de pensii pentru ca banca nu mai imi da voie sa iau acea suma de pe card din localitatea mea. La mine nu este nici o banca de aceea am pus pensia pe card.
Ce pot sa fac ca nu pot nici sa renunt la banca, sa vina pensia prin posta ca nu ma lasa bcr-ul. Pentru datoria poprita , eu virez banii direct de la casa de pensii , si nu este la B.C.R. Ce ma sfatuiti , sunt banii mei e dreptul meu muncit pe care banca nu mi-l da doar daca merg lunar la sucursala !!!!!
Proprie cont bancar
SzJakab
Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)