avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punerea in executare a unei hotarari de reintegrare in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Punerea in executare a unei hotarari de reintegrare in spatiu

Instanta mi-a acordat reintegrarea in spatiu . Piritii nu-mi dau totusi voie sa ma mut (au afirmat verbal) . Trebuie sa ma adresez unui executor , sau pur si simplu ma duc acolo si ma mut ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:32, 16 Noiembrie 2012
Angajati un executor judecatoresc pentru a pune in executare hotararea.
Avand hotararea judecatoreasca investita cu formula executorie va adresati unui executor judecatoresc care va obtine o incuviintare a executarii silite si va pune in executare acea hotarare.
In cazul in care apelez la acest executor judecatoresc si platesc taxa respectiva , pot recupera de la cel executat cheltuielile ? Daca da , cum ?
Vi le recupereaza executorul si pe acestea insa inainte de a apela la executor ar trebui sa stiti daca debitorul este solvabil, adica daca are venituri sau bunuri care pot fi valorificate pentru executarea silita.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
In cazul in care cu ajutorul executoruil patrund in casa si ramin acolo , daca dupa ce plec , ceilalti intra iar fara cordul meu ce fac ? Acum am reintergare in spatiu dar procesul de iesire din indiviziune incepe pe 7 decembrie . Este violare de domiciliu sau pian cind iesim din indiviziune pot inttra si eu pe acolo ?

Alte discuții în legătură

Schimbare executor judecatoresc cristina_pop cristina_pop Buna ziua.Am avut un proces pentru iesirea din indiviziune pentru un apartament.Dupa ani de procese am obtinut hotararea definitiva si irevocabila pentru ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare pe un teren in indiviziune barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd [b]Am nevoie urgenta de un sfat[/b] : Sintem 6 coproprietari ai unui teren de 4 ha. Unul dintre acesti coproprietari a imprumutat o suma de 100.000 de ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu? aladdin aladdin Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta. Doi parinti si doi copii(majori, fiecare la casa lui). Mama decedeaza, se dezbate mostenirea. Casa parinteasca si ... (vezi toată discuția)