avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Schimbare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Schimbare executor judecatoresc

Buna ziua.Am avut un proces pentru iesirea din indiviziune pentru un apartament.Dupa ani de procese am obtinut hotararea definitiva si irevocabila pentru scoaterea la licitatie a apartamentului.Am inceput executarea silita impotriva debitorului (coproprietarul apartamentului) si din pacate au inceput muci divergente intre mine si executorul judecatoresc ales tot de mine.Se poate schimba cu un alt executor?Se poate sa mut dosarul?care ar fi procedura?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:51, 16 Octombrie 2015
Buna ziua,
Asa cul l-ati ales asa il puteti schimba.
Deci: DA, il puteti schimba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari de reintegrare in spatiu ContSters264774 ContSters264774 Instanta mi-a acordat reintegrarea in spatiu . Piritii nu-mi dau totusi voie sa ma mut (au afirmat verbal) . Trebuie sa ma adresez unui executor , sau pur si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune alexusbr alexusbr Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Detin o casa impreuna cu inca doi coproprietari si vreau sa ies din indiviziune. Din cauza ... (vezi toată discuția)