avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Active ramase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Active ramase

Va rog cine stie , daca -INCHEIEREA- data de REG. COM. prin care se stipuleaza ca in urma radierii voluntare a unei societati activele ramase ( teren si constr.) este executorie sau trebuie sa ma adresez tribunalului respectiv notarului. Cine pune in executie aceasta ,, Incheiere" ? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Contabilitate Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)
Cesionarul nu vrea sa mai inregistreze contractul de cesiune si actul aditional la rc vopsy vopsy Deci am intocmit contractul de cesiune si actul aditional la notariat cu data certa a unui SRL cu asociat unic cedand tot capitalul social si functia de ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare livia.mazare livia.mazare buna ziua am si eu nevoie de ajutor o srl este suspendata si s-a luat decizia dizolvarii, lichidarii si radierii ei. stie cineva cum trebuie sa arate ... (vezi toată discuția)