avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rca facut fara acordul proprietarului!?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rca facut fara acordul proprietarului!?

Buna seara!ma confrunt cu o problema.in luna martie am vandut un autoturism.am facut un contract de vanzare-cumparare de mana.am mers la intelegere cu noul proprietar,deoarece nu avea bani sa o transcrie si a ramas vechea polita cu numele meu.au trecut 8 luni si nu a transcris-o,timp in care polita rca a expirat.el a reinoit-o fara acordul meu.mentionez ca, cartea de identitate este la mine.restul actelor fiind la noul proprietar.intrebarea mea este daca polita a fost facuta legal fara acordul proprietarului trecut in acte?si daca nu cine poate fi tras la raspundere,proprietarul sau asiguratorul?si care ar fi procedeul pt radierea masinii in conditiile in care nu am decat cartea de identitate?
cu multumiri anticipate
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
andrea_x, utilizator

Alte discuții în legătură

Transcrierea unui autoturism vandut in 2003 Balogh Janos Balogh Janos Am vandut un autoturism in 2003, iar noul proprietar dintr-un judet vecin nu l-a transcris inca. Nici impozitul nu-l plateste la consiliul local asa mi s-a ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)