avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcrierea unui autoturism vandut in 2003
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcrierea unui autoturism vandut in 2003

Am vandut un autoturism in 2003, iar noul proprietar dintr-un judet vecin nu l-a
transcris inca. Nici impozitul nu-l plateste la consiliul local asa mi s-a adunat o suma
datorata pentru autoturismul respectiv, destul de consistenta. Ultima data in 2006
a achitat impozitele, a promis ca va face transcrierea sau radierea, dar de atunci nu raspunde. Cunoasteti o posibilitate legala prin care sa-l oblig sa faca transcrierea sau radierea? (Fiind prima masina vanduta de mine, toate actele, inclusiv cartea de identitate au ramas la noul proprietar. Dispun de Contractul de vanzare-cumparare din 19.10.2003 si o Fisa de inmatriculare din 13.01.2004. care l-am pregatit, achitand impozitele la Consiliul local, deoarece ne-am fost intelesi ca vine sa transcrie masina)

Alte discuții în legătură

Transcriere/radiere/inmatriculare autovehicul dislexic dislexic buna seara, am gasit acest post din luna ianuarie fara niciun raspuns. sunt intr-o situatie asemanatoare si nu stiu ce sa fac Am vandut un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Noul proprietar al masinii refuza sa faca transcrierea vldstf vldstf La sfarsitul anului 2014 am vândut numitului N. F., din acelasi judet cu mine, un autoturism. La inceputul anului 2015 am prezentat fişa de înmatriculare, ... (vezi toată discuția)
Obligația de a face. mai pot introduce în proces vânzătorul mașinii neînmatriculate pe care, la rândul meu, am vândut-o? faranumeeu faranumeeu Buna, In urma cu ceva timp am cumparat un autoturism si pe care nu l-am inmatriculat pe numele meu la politie deoarece ulterior l-am vandut altei ... (vezi toată discuția)