avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... declaratia 010 firma nou inregistrata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

declaratia 010 firma nou inregistrata

Buna seara,

Pot primi, va rog, ceva indicatii (in afara de indicatiile generice de pe site-ul anaf) despre cum trebuie completata Declaratia 010 pentru un SRL nou infiintat, care se doreste neplatitor de TVA, Impozit/venit, 1 angajat (pana la 30.11) sau niciunul (in acest caz devenind platitoare de impozit/profit), cu perioada fiscala trimestriala/anuala?
De ex., pt Impozit/venit nu exista in declaratie optiune pt perioada fiscala; este una generica?
Si pentru o societate nou infiintata trebuie declarata (estimata) o cifra de afaceri? etc.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 13:39, 12 Noiembrie 2012
- perioada fiscala este trimestrul obligatoriu
- neplatitor de tva deci unde vedeti ca scrie ceva de tva lasati liber
- trebuie estimata o cifra de afaceri (ex: daca estimati ca veti obtine peste 65.000 E puteti sa va inregistrati direct platitor de tva.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)