avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare titlu de proprietate

Buna ziua!
Va rog sa-mi comunicati cum sa procedez in situatia in care matusa mea nu m-a inclus pe titlul de proprietate pt.14 ha teren agricol,ambii avand drept de mostenitori,numai ca ea a depus cerere la Primarie iar eu nu.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:45, 28 Noiembrie 2012
Buna dimineata !
Modificarea TP o puteti face in instanta , insa , in conditiile in care ati stat in pasivitate si nu ati solicitat acel teren , sansele de reusita sunt destul de reduse . Angajati-va un aparator care , raportat la documentele existente , va va indruma in mod corespunzator . Bafta !
Referitor la raspunsul dvs.cu TP legat de pasivitatea mea,dreptul la proprietate ti-l poate lua cineva?
Daca actionez in instanta,trebuie s-o fac in capitala de judet pe raza caruia se afla terenul?
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
Octavianus1, utilizator
Buna ziua !
In materia intocmirii si eliberarii TP , pasivitatea dvs. se considera ( in virtutea prevederilor legale in materia constituirii/reconstituirii dreptului de proprietate asupra terenurilor ) ca o renuntare la acest drept .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carei autoritati ii pot adresa o reclamatie administrativa referitoare la incalcarea legii nr. 18/1991? rolex rolex Care este institutia publica CENTRALA careia i se poate adresa o sesizare ADMINISTRATIVA , material probator privind restituirea ilegala de proprietati ... (vezi toată discuția)
Anulare titlul de proprietate calytul calytul pot solicita in instanta anularea unui titlu de proprietate emis pentru o biserica adventista?exista o hotarare de guvern care sa le ateste proprietatea cumva? (vezi toată discuția)
Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)