avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar titlu de proprietate - limita de timp?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar titlu de proprietate - limita de timp?

Buna ziua
Am depus dosarul pentru obtinerea titlului de proprietate cu mai bine de 3 luni in urma, insa nici acum primaria nu l-a trimis la prefectura.
Nu exista o limita de timp pentru acest lucru? Cei de la primarie mi-au raspus prin "sunt altii care asteapta de 5 ani, si tu vrei in 3 luni"

Ce as putea face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 16:50, 16 Noiembrie 2012
probabil ca ceilalti nu i-au dat in judecata pe o actiune vizand , obligatia de a face.
incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlu de proprietate. Mariana Ion Mariana Ion In anul 1979 mama mea a cumparat in orasul Gaesti, Jud.Dambovita o locuinta cu 1400 m.p.teren aferent curte si gradina intravilan imprejmuit. In baza legii de ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita prin care comisia judeteana trebuie sa rectifice titlul de proprietate,daca instanta dispune astfel... ContSters240032 ContSters240032 In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva.... A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului constantingeorge constantingeorge Daca am depus dosarul cu actele necesare pentru Ordinul Prefectului pentru a obtine titlul de proprietate al unui teren anul trecut in luna iunie si Primaria ... (vezi toată discuția)