avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordinul prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordinul prefectului

Daca am depus dosarul cu actele necesare pentru Ordinul Prefectului pentru a obtine titlul de proprietate al unui teren anul trecut in luna iunie si Primaria mi-a spus ca o sa fie gata in ianuarie apoi in martie si in prezent imi spune sa astept sa soseasca de la prefectura, e ok? as putea merge la prefectura sa vad daca ordinul a fost aprobat si daca se rezolva cazul meu ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters219511 , utilizator 21:58, 15 Aprilie 2013
sigur cei de la primarie nu au trimis solicitarea d-vs catre prefectura care de obicei rezolva astfel de cazuri in 21 de zile. mai trimiteti odata tot prin primarie ptt ca asta e "drumuil" birocratic; altfel puteti sa puneti o solicitare la secretariatul prefecturii cu nr de integistrare; macar ii pistonati un pic, ptr ca au termen de raspuns in 30 de zile nu ca cei de la primarie!
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
ContSters219511, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul (tacit) al primariei/prefecturii de a raspunde in scris la o cerere Kasi Kasi Buna ziua, ma confrut cu o situatie destul de frustranta si as aprecia ajutorul unor persoane mai pregatite dpdv legal decat mine. Orice sfat este bine ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului tucalouisa tucalouisa Unde ma pot adresa pentru a urgenta obtinerea Ordinului Prefectului? Nu este posibil sa mi se spuna ca iulie -august sunt luni de concediu si nu se intrunesc ... (vezi toată discuția)
Cerere prefectura pentru titlu proprietate airtobreathe airtobreathe Buna ziua, Bunica mea are un teren pe care primaria din sat refuza sa ii dea titlu de proprietate (atat ei, cat si altor sateni aflati in aceeasi situatie). ... (vezi toată discuția)