avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar spre executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar spre executor judecatoresc

Buna ziua! Am un contract de credit cu ipoteca la o banca.Am un nr de 3-4 rate restante , la data de azi :12.11.2012 , am un nr. total de 92 zile intarziere,as vrea sa stiu la ce nr. de zile intarziere dosarul de la banca este trimis spre executor judecatoresc???depinde de politica fiecarei banci? sau este un standard?
Cel mai recent răspuns: razvan0101 , utilizator 13:32, 12 Noiembrie 2012
Legal,cesionarea dreptului de recuperare credit nerambursat porneste dupa neachitarea a 3 rate,respectiv dupa 90 de zile
Am mai auzit ca prima data se da debitul spre o firma de recuperari creante apoi spre executor?sau si/si ? depinde de politica bancii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract credit ramolex ramolex buna seara! am contractat un credit la o banca comerciala si intrucat, in urma unor probleme financiare, am ajuns la o intarziere de peste 90 de zile, mai ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Intarzieri la plata ratelor summergiulia summergiulia din cauza unei probleme de sanatate am intarziat mai mult de 90 zile cu plata ratelor la imprumut.Avand in vedere ca niciodata nu am mai fost in aceasta ... (vezi toată discuția)