avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita amanata
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita amanata

Buna ziua,
locuiesc intr-o curte unde mai sta inca o familie si avem probleme cu plata apei .Pentru ca este pe numele meu contractul cu apa nova am fost dati in judecata si obligati sa achitam datoria .Pentru ca vecinii mei nu vor sa contribuie cu partea lor de plata ,am primit somatie de executare silita.Am reusit sa ii conving pe executori sa ma lase sa platesc in rate dar vecinii nu vor sa plateasca nici acum. Ce pot face legal sa-mi recuperez banii de la ei tinand cont ca suma datorata e foarte mare?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:51, 12 Noiembrie 2012
Daca aveti documente care probeaza c/v valori si sume ce le revin vecinilor,daca amiabil acestia nu inteleg sa achite c/v consum ,ramane varianta promovarii de actiune in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament comun la reteaua de apa, probleme vecin floridor floridor Sunt din nefericire pe acelasi bransament cu un vecin care nu-si plateste apa, considerand ca daca este titular de contract este scutit de aceasta obligatie. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu apanova din cauza vecinilor Maria_nou2016 Maria_nou2016 Buna ziua, As dori, va rog mult, un sfat legat de cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil cu 7 apartamente si 5 ... (vezi toată discuția)
Factura apa Ahernar Ahernar Pe scurt , suntem doua locuinte (case) ce se alimenteaza cu apa din acelasi bransament (aflat pe proprietatea mea , contractul pe persoana mea ) .Pana acum ... (vezi toată discuția)