avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se considera alt proces?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se considera alt proces?

in faza de recurs avocatului angajat i se plateste alt onorariu?se considera alt proces?daca una din parti nu face recurs in prima faza o poate face mai tarziu?
Depinde ce v-ati inteles cu avocatul dv, aspect care rezulta din contractul de asistenta juridica.Recursul trebuie declarat inauntrul termenului de 15 zile de la data comunicarii hotararii, pentru oricare dintre parti.
Sau, daca este recurs penal, de regula 10 zile de la pronuntare/comunicare.

Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Recursul este alta etapa procesuala daca in contractul de asistenta juridica incheiat cu avocatul dvs nu ati prevazut acest lucru,in mod normal trebuie platit alt onorariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs proces civil Ristina Ristina In urma unui proces civil pierdut mi se raspunde pe portalul on-line al tribunalului : \\"cu drept de recurs, în termen de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minori, plata avocat Elenap78 Elenap78 Salut . Daca am avut avocat la proces de divort si incredintare minorii si doresc s-a fac apel la hotararea luata , trebuie s-a platesc din nou avocatul pana ... (vezi toată discuția)