avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită infiintarea popririi
Discuție deschisă în Executare silită

infiintarea popririi

ce trebuie facut in cazul unei popriri cu titlu executoriu daca tu ai fost scos de sub urmarire penala in baza unui rechizitoriu intr-un proces de delapidare a unor sume de bani dar finantele hotarasc ca nu esti exonerat de plata unei sume de bani pe baza unui proces verbal intocmit inaintea unor cercetari penale si a rechizitoriului prin care s-a hotarat faptul ca in mod indubitabil nu a beneficiat de nici o suma. precizez ca s-a aplicat doar sanctiune cu caracter administrativ
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:52, 13 Noiembrie 2012
Daca exista titlu executoriu,daca a fost demarata procedura de executare silita ,se poate formula contestatie la executare
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
ynocentta, utilizator
daca contestatia nu e facuta in termen sau care sunt termele
15 zile de la comunicarea somatiei
Termenul de decadere pentru formularea contestatiei la executarea silita prin poprire este de 15 zile de la data cand ati fost instiintata in legatura cu infiintarea popririi. Daca nu ati primit o astfel de instiintare, sunteti in termen.

Faptul ca ati primit amenda administrativa nu inseamna ca nu sunteti vinovata ci dimpotriva, ca sunteti vinovata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari executata silit val3ros val3ros buna ziua Asociatia de prop. din care fac parte a primit o instiintare de executare silita ..faptele se prezinta astfel in anul 2013 vechiul administrator a ... (vezi toată discuția)
Executare silita moss moss Buna ziua, am o executare silita cu titlul executoriu pentru neplata unui credit bancar. Cardul de salariu imi este deja blocat si am primit la serviciu de la ... (vezi toată discuția)