avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ce trebuie facut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ce trebuie facut

am o intrebare. Am lucrat in Spania cu acte in regula am luat somaj si in momentul in care am terminat somajul am venit in Romania. apoi am auzit ca trebuia sa inchid ceva dar nu stiu ce si nu stiu daca e adevarat. ce se poate face si ce trebuia sa inchid si unde
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 13 Noiembrie 2012
1. Din ce spuneti dvs. nu se intelege nimic, dati mai multe amanunte ca sa se inteleaga ceva.

2. Trebuie sa spuneti mai clar ce ati auzit, cine v-a spus asa ceva si ce anume sa inchideti.
am auzit ca trebuie sa dau de baja . nu stiu ce inseamna asta cred ca trebuie sa ma scot din evidentele lor nu stiu am cautat pe internet dar nu am gasit nimic
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
crystyan2012, utilizator
Cred ca trebuia sa anuntati Serviciul Statal de Ocupare spaniol (SEPE/INEM) inaintea plecarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj dupa ce termini somajul din spania mihaeladeliu mihaeladeliu Am dreptul la inca 6 luni de ajutor de somaj dupa ce termin somajul in Spania 2014 :( (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj din strainatate se pierde in cazul angajarii cu contract in romania? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! In cazul in care o persoana beneficiara a unei indemnizatii de somaj din Spania, doreste sa se angajeze cu contract de munca in Romania, va ... (vezi toată discuția)
Somaj in spania informatii_juridice informatii_juridice Buna ziua, am 62 de ani si am ctizat in Romania 19 ani iar in Spania 13. Beneficiez de pensie pentru limita de varsta in Romania dar in Spania am lucrat pana ... (vezi toată discuția)