am vizitat saptamana trecuta un apartament printr-o agentie imobiliara cu care nu am semnat absolut nici un document, desi eu m-am aratat dispusa se semnez acel contract de prestari servicii. acum am gasit in ziar anunt (din partea proprietarului) pentru vanzarea acelui apartament si as vrea sa inchei tranzactia direct cu proprietarul fara a mai implica agentia imobiliara.
credeti ca respectiva agentie imobiliara ar putea intenta impotriva mea vre-o actiune judecatoreasca? agentia imobiliara s-ar putea folosi de conversatiile telefonice (in cazul in care are inregistrari) sau de filmari video (in scara blocului unde se afla apartamentul este instalata o camera video - nu stiu daca este sau nu in stare de functionare).
o seara frumoasa si o saptamana cat mai buna tuturor!
nu dumneavoastra ati avea probleme, stati linistita. numai proprietarul ar avea astfel de probleme. dumneavoastra nu aveti contract, ci proprietarul are.
problema lui daca respecta contractul de agentie sau nu. chestia asta nu afecteaza valabilitatea contractului de vanzare al dumneavoastra si nici nu va poate obliga cineva la plata vreunei sume de bani