avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi copil cetatenie romana cu tata englez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi copil cetatenie romana cu tata englez

Buna seara, intrebarea mea este urmatoarea: ce drepturi are fetita mea, in varsta de 2 ani si 2 luni, tatal este englez, ne-am intalnit si am convietuit in Cipru unde am si lucrat. A recunoscut fetita, in certificatul de nastere are ambele noastre nume de familie. Daca as alege sa plec in Anglia, ce drepturi ar avea acolo? In acest moment fetita are cetatenie romana. As putea cere aici, in Romania, la consulatul englez si cetatenie engleza?
Multumesc, Marcela Rusu
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 23:20, 12 Noiembrie 2012
Ar trebui sa precizati ce vreti de fapt.
Nu se intelege.
Orice vrei se poate, dar ce vreti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi copil dubla cetatenie ro-eng manuelag manuelag Am dubla cetatenie ro-eng (din 2006 pe cea engleza). In dec 2009 am nascut in Anglia o fetita, care este doar cetatean englez. Tatal ei este cetatean roman, nu ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului cu dubla cetatenie dnd76 dnd76 Buna ziua,am si eu mai multe nelamuriri,daca ma poate ajuta cineva...multumesc din suflet! sunt o mama singura,cu doua gemene de 2ani. tatal lor este cetatean ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)