avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regim fiscal - Conventie cadru ptr desfasurare stagiu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regim fiscal - Conventie cadru ptr desfasurare stagiu de practica

Am urmatoarea situatie: se doreste aducerea unor studenti dintr-o Tara UE in practica in compania in care lucrez, studenti care sa fie remunerati. Am fost sfatuiti sa incheiem o conventie Cadru intre noi, practicant si universitatea de la care vin. Care ar fi regimul fiscal in aceasta situatie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poate o universitate sa refuze sa semneze un contract cerut obligatoriu la locul de munca? sundayrose sundayrose Buna ziua. In ultimele zile intampin o problema cu una dintre universitatile private de la noi din tara. Am avut ocazia de a fi aleasa pentru un internship la ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal de desfasurare a unui stagiu de practica Tallulah Tallulah Buna ziua! Mi-ati putea spune, va rog, care sunt conditiile pentru desfasurarea corespunzatoare a unui stagiu de practica, respectand legea? Eu am ... (vezi toată discuția)
Practica platita lilid lilid Buna ziua, Daca un student urmeaza sa faca practica la un angajator, iar aceata din urma (angajatorul) doreste sa-i plateasca studentului perioada de ... (vezi toată discuția)