avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrul in ture de 24 de ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrul in ture de 24 de ore

Cine si cum se reglementeaza munca in unitatile militare? Cum se acorda zile libere in cazul sarbatorilor legale daca serviciul este organizat in ture de 24/72 si tura se executa in una din acele zile? Cum se procedeaza daca durata de ore efectuate in timpul unei luni depaseste frecvent 180 de ore respectiv pana la 192 la 200 de ore sau chiar 240 de ore?

Alte discuții în legătură

Tura 24 cu 72 legala? cijevschi cijevschi Buna ziua, urmare a reducerilor de cheltuieli ce trebuiesc facute in companiile de stat, sindicatul a propus sa se treaca la tura de 24 cu 72 propunere ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare gabrielggm gabrielggm buna ziua.lucrez ca pompier in ture de 24 cu 72 in cele mai multe luni am 8 ture de lucru deci 192 de ore pe luna.eu nu lucrez ore suplimentare?daca da cum pot ... (vezi toată discuția)
Ture 24 ore Vulturudac Vulturudac Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici? Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu ... (vezi toată discuția)