avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... valoarea salariilor compensatorii se calculeaza in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

valoarea salariilor compensatorii se calculeaza in totalitate la pensie ?

In septembrie 2011 am iesit la pensie anticipata fara penalizare. In octombrie 2011 intreprinderea a virat la casa de pensii suma aferenta valorii de 37199 ron reprezentand salarii compensatorii . In mai 2012 am iesit la pensie pentru limita de varsta si nu mi s -a luat in calcul decat suma aferenta valorii de 10101 ron .Va rog sa -mi spuneti daca calculul a fost corect si ce baza legala a avut .
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 15:36, 13 Noiembrie 2012
Cereti la intreprinderea unde ati lucrat o adeverinta din care sa rezulte ca s-a platit CAS pt.salariile compensatorii.Sunt sigur ca nu au platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)
Vechime pensionare morariu1957 morariu1957 am fost pensionat in 2013 5 dec gradul 3 de invaliditate cu drept de munca la 4 ore intreprinderea nu mi-a asigurat loc de munca corespunzator si mi-au propus ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala catalinatravel2 catalinatravel2 Buna ziua, Am contract de munca din oct.1975 pana in oct.2008.Dupa aceasta data am facut contract la Casa de Pensii unde am platit o cotizatie de 90ron/lunar ... (vezi toată discuția)