avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Au voie cei de la cablu sa imi gaureasca peretii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Au voie cei de la cablu sa imi gaureasca peretii?

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema destul de urata.Au venit pe scara unde locuiesc trei firme de cablu si au gaurit fiecare peretele de la sufragerie care da pe casa scarii si in interior imi apare igrasie in zonele respective.Gaurile din perete sunt de circa 8 cm pentru ca cu ultima firma am studiat problema mai in amanunt.Nu vrea sa ma asculte nimeni ca este peretele meu si nu pot veni sa il gaureasca cum si cand vor ei.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:26, 13 Noiembrie 2012
Sa ii actionati in instanta! De ce le-ati permis?
Sesizati oficial presedintele de asociatie care in limitele de competenta si in interesul general al proprietarilor poate dispune masuri pentru temeinica si legala utilizare a spatiului parte comuna
Peretele exterior al sufrageriei dvs aferent "casa scarii" constituie parte comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete de pe scara blocului dreamlife dreamlife Buna ziua! Am si eu o intrebare: Cum pot rezolva ca firmele de cablu, internet etc sa nu mai aplice toate cutiile si cablurile pe peretele meu de la ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna winter_wind winter_wind In cazul in care v-ati mai intalnit cu o situatie asemanatoare, va rog sa furnizati o solutie la urmatoarea problema: un prestator de servicii, furnizor de ... (vezi toată discuția)