Buna ziua.Cazul meu se prezinta in felul urmator:Eu si prietenul meu ocupandu-ne de demembrarea unei masini si comercializand piese pe internet am primit un telefon prin care ni se solicita o anumita piesa.Dupa discutii i-am trimis acestuia piesa prin curier,acesta a ridicat-o.am vorbit la telefon unde m-a anuntat ca totul este ok.Dupa o luna ma trezesc cu citatie acasa ca l-am inselat pe xulescu.Am fost la politie,am dat declaratii,am lasat print screen-uri cu anunturile postate pe internet de mine cu piesa respectiva unde se atesta ca este piesa potrivita.Problema lui xulescu consta in faptul ca nu i s-a potrivit piesa deorece nu corespunde modelul,insa acesta nu a precizat la telefon ca ar vrea un anumit model si in plus atunci cand a ridicat coletul m a asigurat ca totul este ok.Intrebarea mea ar fi daca ma poate chema la Satu Mare de unde este xulescu deorece ar fi cam 400 km distanta?Va multumesc frumos.
Teapa okazii
dubstep
Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)