avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciune schimb telefoane pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciune schimb telefoane pe internet

Am facut un schimb de telefoane mobile, intelegandu-ma pe internet cu o persoana din Piatra-Neamt gasita pe acest site de anunturi [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: szeleirobert , utilizator 11:00, 11 Iunie 2012
Am facut un schimb de telefoane mobile, intelegandu-ma pe internet cu o persoana din Piatra-Neamt. Eu i-am trimis primul telefonul, Nokia N95 in valoare de 500 ron plus o diferenta in valoare de 1 milion prin Fan curier la adresa si pe numele mentionate de el. Intelegerea a fost sa primesc ramburs un telefon acelasi model dar mai performant.A urmat sa primesc un ramburs de la aceasta persoana cu un telefon de cateva sute de mii si intr-o stare extrem de proastra, deci in colet nu era ceea ce asteptam sa primesc.Tin sa mentionez ca am poze, adresa, si numele persoanei cu care am tranzactionat. Nu am nicio dovada scrisa, sau un act de vanzare cumparare, nici certificat de garantie a telefonului pentru ca a fost achizitionat la mana a2-a...Tot ce am este dovada expedierii coletului prin Fan curier la Piatra Neamt....As putea sa-i fac plangere penala pentru inselaciune in aceste conditii?As putea folosi ca mijloc de proba declaratiile martorilor?Va rog frumos sa ma ajutati cu mai multe detalii. Va multumesc mult
~ Conținut șters la cerere ~
se poate castiga procesul dar eu una nu m-as baga ptr treaba asta ca dureaza mult dovada si vb romanului mai mare daraua ca paraua. faceti cum va este mai bine oricum.
Sanse ai avea poate dar prea multa bataie de cap pentru o asa suma .... ;)
Persoana din Piatra Neamt il cheama Pintilie Bogdan ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii.ro alex17 alex17 Iam trimis la un baiat un nokia n73 stricat da trebuia sai trimit unul bun,el trebuia sami trimita un nokia 6500 dar sia blocat pachetul si ia venit inapoi.mia ... (vezi toată discuția)
Inselatorie barbudcatalin barbudcatalin Am contactat prin intermediul siteului okazii o persoana din vaslui pe nume popa catalin,urmand sa fac cu acesta o tranzactie.Aceasta tranzactie consta in ai ... (vezi toată discuția)