avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa okazii.ro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa okazii.ro

Iam trimis la un baiat un nokia n73 stricat da trebuia sai trimit unul bun,el trebuia sami trimita un nokia 6500 dar sia blocat pachetul si ia venit inapoi.mia zis cami face reclamatie daca nul trimit pe cel adevarat,poate sami faca reclamatie daca el sia recuperat telefonu fara niciun fel de probleme?
Cel mai recent răspuns: ContSters156394 , utilizator 12:05, 21 Noiembrie 2010
Sigur ca poate , este frauda .
Ca sa-ti faca reclamatie trebuie sa dovedeasca faptul ca tu i-ai expediat altceva decat ce ati convenit anterior. Dovezile ar fi urmatoarele: expedierea coletului prin posta (chitanta de la posta/curier), discutia pe messenger (daca a pastrat schimbul de replici), sau listingul telefonic (ca dovada a existentei legaturii dintre voi doi). Daca actioneaza in instanta, nu e greu sa-si dovedeasca acuzatiile, parerea mea. Mai intreaba si alte persoane de pe forum cu mai multa experienta. Oricum...poate ar trebui sa incepi sa te gandesti si la ceva constructiv, nu cum sa dai tepe. Si ti-ar prinde bine sa inveti sa-ti vorbesti limba nativa. Mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit cu totul si cu totul altceva. ientzy ientzy Buna ziua, Am avut o licitatie pe situl okazii in care imi doream sa vand un calculator. La un moment dat am primit un mesaj de la un anumit user cum ca ar ... (vezi toată discuția)
Inselaciune facilitata de posta romana Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Acum 3 luni jumate am comandat de pe olx.ro un telefon nokia 1320 lumia de la un individ,coletul mi-a fost trimis prin posta romana(cea mai de neancredere).Am ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)