Acum 3 luni jumate am comandat de pe olx.ro un telefon nokia 1320 lumia de la un individ,coletul mi-a fost trimis prin posta romana(cea mai de neancredere).Am fost sceptic de la inceput in privinta ca voi primi ce am comandat.Cand am mers sa ridic coletul am cerut verificarea lui,lucru care mi-a fost interzis pt ca posta romana nu ofera serviciul de verificare al coletului,chiar daca am vrut sa platesc pt asta.I-am explicat functionarei ca e un risc mare sa platesc pt ceva ce nu vad,ca greutatea coletului(il aveam in mana)este mai mica decat ar trebuii.In fine,nu am ajuns la un consens,asa ca am platit.Ajuns acasa,am filmat despachetarea coletului si bineanteles s-au confirmat banuielile mele,am fost inselat.M-am reantors in aproximativ o ora,la oficiul postal,cu coletul,cu filmarea,sa-mi cer banii inapoi.Functionarele nici nu au vrut sa vada filmarea sau macar sa auda ce am de spus,argumentul lor fiind ca ele au procedat leagal in conditiile puse de posta romana.Am cerut sa vb cu cineva mai mare in grad,mi s-a spus sa sun la Bucuresti si sa vb acolo,Am facut plangere,reclamatie si am primit raspuns.Ca ei nu au ce face,banii nu pot fi blocati(am cerut asta)asa ca vor ajunge la destinatar.Ce trebuie eu sa fac,e sa merg la politie,reclamatie,declaratie...bla bla bla si ei urmeaza sa rezolve cazul.Le-am explicat celor de la posta romana ca ceea ce fac ei se numeste oarecum compilcitate si favorizarea infractorului,pt ca nu sunt singurul caz de acest gen iar ei ca si multinationala nu iau masuri impotriva prevenirii acestor infractiuni si anume verificarea coletului,asa cum alte companii private de coletarie permit acest lucru(au acest serviciu).Politia mi-a spus ca l-a identificat pe respectivul,dupa 1 luna si ca se va rezolva.Se fac 4 luni acusi si nimic.Cum as putea sa-mi recuperez banii si daca pot depunde o plangere impotriva postei romane? astep raspunsurile d-voastre,multumes.
Cel mai recent răspuns:
Ares-3 , moderator
21:08, 13 Februarie 2015