avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furt - Posta Romana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furt - Posta Romana

Am primit un colet astazi cu o palarie pe care o comandasem online acum cateva saptamani si surpriza, cutia era goala, decupata frumos cu cutter-ul. (nu-mi imaginez cum au scos o palarie de 60de cm prin gaurica aia...)

O sa merg sa fac o reclamatie la posta, pt. ca nu sunt prima persoana care pateste asa ceva si sigur nici ultima, daca angajatii vor sa fure, sa fure pe banii postei, nu pe banii mei.

Cand am ridicat coletul nu am observat ca este taiat in partea de sus, el fiind impachetat intr-o punga a postei (resigilat), mi s-a parut ciudat cand am vazut ca e in punga postei, dar am zis ca este vreo noua moda si nu m-am mai uitat, plus ca asteptasem la coada sa iau coletul 1 ora si 30 minute, pe ceas, nu este nici-o exagerare.

Servicii de nota 10 Posta Romana.

IMAGINI COLET TAIAT - [ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:38, 6 Ianuarie 2014
Solcitati lamuriri expeditorului in ce conditii a fost ambalat si expediat coletul.
Trebuie sa va lamuriti daca coletul a fost ambalat in punga albastra de catre expeditor sau curier. Apoi clarificati cu posta romana. Sau cu ambii prestatori de servicii.
Coletul era resigilat de catre posta romana? De unde ati tras aceasta concluzie?
In astfel de cazuri posta romana ataseaza pe colet o eticheta adeziva pe care se mentioneaza conditiile in care a ajuns coletul de la expeditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)