buna ziua
am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma pentru executa termoizolatiei unui apartament. in contract s-a trecut pretul final si modalitatea de plata - avans si rest de plata.
la data achitarii restului de plata prestatorul a completat rubrica alte clauze , fara acordul meu plata unor spatii comune. adnotarea nu s-a facut prin act aditional cu acordul partilor ci abuziv pe vechiul contract utilizind un pix de alta culoare.mentionez ca la sfirsitul contractului este notat faptul ca suma s-a achitat in totalitate.
acum, reprezentantul firmei imi cere plata spatiilor comune modificata de el in contract .este legal sau nu?
la data semnarii contractului spatiile comune nu au fost inscrise in contract, acesta fiind incheiat pe persoana fizica, nu pe asociatia de proprietari.
va multumesc
acea notificare a facut-o pe contractul meu, cu alt pix in data platii finale.eu mi-am dat seama abia dupa ce persoana a plecat.mi-a cerut exemplarul meu pentru a trece plata finala, si intr-un moment de neatentie mi-a trecut abuziv acea plata care nu se luase in calcul la incheierea contractului.mai mult, nici macar nu mi-e eliberat o factura(chitanta) pentru banii incesati.totul e scris doar in contract.