avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita banca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita banca

buna ziua, tatal meu a facut un credit nevoi personale pe care nu l-a platit iar acum i sa pus poprire pe salariu si instiintare de scoatere la licitatie a apartamentului dar apartamentul este ipotecat de mine pentru un credit cu ipoteca care este la zi! poate executorul sa vanda acel apartament?

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita malidumitru malidumitru Buna ziua . An primit o instiintare cu privire la urmarirea silita imobiliara de la executorul judecatoresc Intrebarile mele sunt : - Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Executare credit, negociere cu executorul kittysor kittysor Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi, pe viitor sunt dispusa sa platesc un consultant credite pentru a ma indruma sa rezol o situatie care a ... (vezi toată discuția)