avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita banca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita banca

buna ziua, tatal meu a facut un credit nevoi personale pe care nu l-a platit iar acum i sa pus poprire pe salariu si instiintare de scoatere la licitatie a apartamentului dar apartamentul este ipotecat de mine pentru un credit cu ipoteca care este la zi! poate executorul sa vanda acel apartament?

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita malidumitru malidumitru Buna ziua . An primit o instiintare cu privire la urmarirea silita imobiliara de la executorul judecatoresc Intrebarile mele sunt : - Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Executare silita : poprire salar si confiscare apartament pe credit de nevoi personale amaria72 amaria72 Buna seara! am contractat un credit de nevoi personale in 2006 .L-am achitat pana in 2009-2010.Luna trecuta ,in august,am primit instiintare de poprire pe ... (vezi toată discuția)