avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tabel substante interzise
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tabel substante interzise

Buna ziua, sunt nou aici le forum la dvs, as dori sa aflu si eu cu exactitate unde pot gasi pe internet un tabel cu absolut toate substantele interzise in Romania pana in momentul de fata. Ma intereseaza in mod special cele psihoactive si psihotrope care sunt la noi catalogate drept etnobotanoce , gen JWH etc... Va multimesc, o zi buna!=D>
Exista legi cu anexe.
Pe internet pot aparea greseli.

Mai vedeti ca exista si o lege care sanctioneaza penal si pe cei care vand produse ce sunt susceptibile de a produce efect halucinogen.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Robert Silbermann, Avocat
Va multumesc foarte mult pt raspuns , dar de unde pot procura acele anexe? Iar pt legea 194/2011 stiu de ea desigur dar este data mai mult sau mai putin segeaba deoarece nu sunt in masura de a demonstra ca acele substante au efect psihoactiv si psihotrop. Daca nu ai substanta interzisa atunci e bn... Si la ora actuala sunt magazine deschise pt oricine.... Si fosrte multa lume chiar si copii care vand chestiile astea..... Ganditi va daca erau interzise cu adevarat precum iarba etc... Lumea era inchisa de mult.....
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Florin92, utilizator
Cautati in tabelele din LEGEA Nr. 143 din 26 iulie 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
Ma scuzati dar nu gasesc nicaieri pe net aceste tabele...
Cautati legea si in incheiere sant si tabelele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Substante legale confiscate Andrei900 Andrei900 Buna Ziua, astazi am fost luat de pe strada, dus la sectie, iar asupra mea aveam un colet nedesfacut.Acolo m-au perchezitionat, si au luat coletul respectiv ... (vezi toată discuția)
Derivate canabis: status legal - discuție NzEwNWNjYT NzEwNWNjYT [i][b]Derivate canabis: status legal [/b][/i] Salutări. Am observat că [b]HHC[/b]-ul, un derivat al THC-ului, este consumat în public fără probleme. Pe ... (vezi toată discuția)