avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Mephedrone, 4-MMC, 4-MMC, Meow, M-Cat, ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Mephedrone, 4-MMC, 4-MMC, Meow, M-Cat, 2-Methylamino-1-p-tolylpropan-1-one

gfhfg
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
bontzay, utilizator
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 09:42, 20 Noiembrie 2009
Conform art.1 din L.143/2000, drogurile si precursorii aflati sub control national sunt :
b) droguri - plantele şi substantele stupefiante ori psihotrope sau amestecurile care conţin asemenea plante şi substanţe, înscrise în tabelele nr. I-III;
c) droguri de mare risc - drogurile înscrise în tabelele nr. I şi II;
d) droguri de risc - drogurile înscrise în tabelul nr. III;

Eu nu am gasit substanta psihoactiva mentionata de catre Dvs. in tabelele mentionate in lege, dar poate ca este considerata un analog al vreunei substante interzise si implicit se supune regimului juridic al acesteia. Similar, in SUA, Marea Britanie,Germania, etc. desi nu este acoperita de legislatia antidrog, totusi comercializarea pentru consum uman este sanctionata.

Un specialist A.N.A. v-ar putea da un raspuns exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii substante disponibile pe internet p3el1on3 p3el1on3 buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca este vreun risc pentru cineva care comanda niste substante din cadrul \"Research chemicals\" care sunt disponibile pe ... (vezi toată discuția)
Weed shop weedshop weedshop 1. Ce consecinte am daca un client fie minor fie adult cumpara un produs de la mine de la magazin (Spice Shop) , si i se face rau ajunge la spital sau doamne ... (vezi toată discuția)
Obiectul material al infractiunii legea143/2000 Marka Marka Va rog, sa ma sprijiniti in aflarea unui raspuns cu privire la Legea 143/2000 completata cu H.G. 575/2010 si OUG 6/2010. O unitate comerciala, printre multe ... (vezi toată discuția)