avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... verificare date REVISAL cu REGES
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

verificare date REVISAL cu REGES

Buna ziua,
Am preluat contabilitatea unei firme,am instalat REVISAL-ul pe calculatorul meu,am introdus toate datele si as vrea sa verific daca coincide cu ce s-a transmis la REGES.In "raport preluari" imi apar doar datele personale ale angajatilor,dar ma intereseaza si actele aditionale,modificarile de salariu,timp de lucru,data la care s-au produs,etc?Cum procedez sa vad detaliile fiecarei preluari in parte?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 14:08, 14 Noiembrie 2012
Am gasit,intr-un final,multumesc frumos!Greu era...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)
Cum verific daca s-a transmis corect revisal? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am un contract de munca incetat, am transmis revisalul si apare ca a fost preluat. Cum verific la ITM, online, starea salariatilor ? ... (vezi toată discuția)