avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... In recurs trebuie sa inchei un alt contract de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

In recurs trebuie sa inchei un alt contract de asistenta juridica cu avocatul?

se face un alt contract intre mine si avocat pentru un proces la recurs? Am facut un contract pentru un proces,pe care l-am castigat,partea parata a inaintat un recurs,acum e nevoie de un alt contract intre mine si avocat? Adica alte costuri?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 12:36, 14 Noiembrie 2012
Daca in primul contract de asistenta juridica nu s-a stipulat ca veti fi reprezentat si in caile de atac subsecvente aceleiasi cauze, da, vor interveni alte costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Recurs emanuellen emanuellen Buna ziua din nou,mai am o problema,de data aceasta am eu o problema,la procesul cistigat de mine cu casa de pensii EI au facut recurs,oare intimpinrea poate ... (vezi toată discuția)
Onorariu ContSters407458 ContSters407458 Cate costuri include onorariul unui avocat intr-un proces pana la finalizare, onorariul nu este inclus intr-o suma fixa de la inceput pana la finalizare ? se ... (vezi toată discuția)