avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale in legatura cu stabilirea sediului al unui partid ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

in legatura cu stabilirea sediului al unui partid politic

Am inchiriat un imobil unei societati acestia au stabilit un sediu de partid
Intrebarea mea este daca nu ii trebuia acordul meu deoarece in contractul de inchiriere este stipulat faptul ca acestia nu va putea subiinchiria fara acordul proprietarului sau nu va schimba destinatia de locuinta sau societate comerciala

Alte discuții în legătură

In legatura cu un sediu de partid dragomirangela dragomirangela Am inchiriat un imobil unei societati acestia au stabilit un sediu de partid . Intrebarea mea este daca nu ii trebuia acordul meu deoarece in contractul de ... (vezi toată discuția)
Folosirea apartamentului in regim de inchiriere hoteliera alexmanul alexmanul Buna ziua, ma intereseaza, daca mai puteti ajuta cu aceasta informatie, daca ste nevoie de acordul vecinilor din imediata apropiere pentru inchirierea unui ... (vezi toată discuția)
Constructie cu alta destinatie? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca se incheie contract de inchiriere a unei constrcutii (casa), iar noul chirias ( un SC) isi va desfasura activitate de birou acolo, se ... (vezi toată discuția)