avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In legatura cu un sediu de partid
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In legatura cu un sediu de partid

Am inchiriat un imobil unei societati acestia au stabilit un sediu de partid .
Intrebarea mea este daca nu ii trebuia acordul meu deoarece in contractul de inchiriere este stipulat faptul ca acestia nu va putea subiinchiria fara acordul proprietarului

Alte discuții în legătură

In legatura cu stabilirea sediului al unui partid politic dragomirangela dragomirangela Am inchiriat un imobil unei societati acestia au stabilit un sediu de partid Intrebarea mea este daca nu ii trebuia acordul meu deoarece in contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament Marius Ionescu Marius Ionescu Buna ziua, Am inchiriat recent ca persoana fizica un apartament cu contract de inchiriere scris de mana. Ulterior am gasit in cutia postala corespondenta ... (vezi toată discuția)