avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despagubiri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despagubiri

Am fost cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, dupa 4 ani s-a stabilit ca era doar contraventie, va intreb ma poate despagubi cineva pentru cei 4 ani in care am stat fara permis?!!?

Alte discuții în legătură

Permis auto retinut claudia muscalagiu claudia muscalagiu Buna ziua! Va rog sa-mi comunicati si mie ce pot sa fac in urmatoarea situatie: mi-a fost retinut permisul auto pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Ene  Dragos Ene Dragos Se poate obtine dovada CU DREPT de circulatie de la parchet (cea de 30 de zile) cand sunt cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Am ... (vezi toată discuția)
Persoana sub influenta alcoolului bullr3k bullr3k Buna ziua . Problema mea este urmatoarea . Intr-o dimineata eu si cu inca un prieten am plecat de la un club , amandoi fiind sub influenta alcoolului . Eu nu ... (vezi toată discuția)