avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROCES DAUNE MORALE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROCES DAUNE MORALE

Doresc sa pun discutiei un caz :
O persoana da in judecata pe cineva cerand daune morale de 45.000 Ron , pentru ca ar fi spus despre aceasta ca "doarme cu mama sa in pat ", persoana respectiva avand 35 de ani dar asa e realitatea , cand vine la casa batraneasca nefiind decat un pat , dorm in acelasi pat. Partea reclamanta a interpretat aducand in instanta acuzatia ca vezi doamne ar face sex. In acest sens a citat un martor care sa spuna ca a auzit aceste lucruri .
Cum poate fi combatuta acuzatia ? Se poate da o solutie doar pe vorbe ? Poate fi cineva tras la raspundere pentru o interpretare ?
Va multumesc anticipat pentru amabilitate .

Cu stima ,
ASANACHE ROMEL
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 08:26, 15 Noiembrie 2012
Reclamantul este cel care are obligatia sa probeze pretentiile sale conform legii civile, in functie de obiectul dosarului.
In cazul in care nu administreaza probe concludente si utile cauzei, solutia va fi aceea de respingere ca neintemeiata a actiunii.
Doamna avocat ,
Va multumesc din suflet , dvs. intodeauna mi-ati dat raspunsuri care sa ma linisteasca si sa ma lamureasca si in alte spete.
Deci nu ar trebui ca mama sa-si faca multe griji ?? In instanta mama mea va depune o serie de mesaje descarcate de pe internet , intrucat nepotul reclamant si mama acestuia au fost protagonistii unei emisiuni de bascalie pe unul din canalele de televiziune , unde si-au aratat adevaratul caracter infect , iar din mesaje ( zeci de mesaje ) oameni din tara ii catalogheaza in fel si chip , tocmai ca avand impresia de oameni de joasa moralitate , chiar " incestuosi" . Poate instanta tine cont de aceste afirmatii in sprijinul mamei mele ? Cum ii pateaza mama mea moralitatea cand el a fost protagonistul unei emisiuni in care s-a facut de ras ( Nora pentru mama - Catalin si Lucica editia 3 pentru cunoscatori ) ...
Inca o data tot respectul pentru oameni ca dvs ...
Cu deosebit respect ,

ASANACHE ROMEL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale romex romex As dori sa supun pe forum un caz real. Mama mea si cu mine am fost actionati in instanta , unde partea reclamanta ne solicita daune materiale in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Raspundere delictuala - daune morale romex romex In urma unui proces cu acuzatia de raspundere delictuala , instanta a dat castig de cauza partii care m-a actionat in judecata si trebuie sa-i platesc daune ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie mihaela_2289 mihaela_2289 Buna ziua. Am si eu o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv, orice sfat mi-ar fi de mare ajutor. Mama mea este hartuita, amenintata si injurata des de catre ... (vezi toată discuția)