avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime în specialitatea studiilor superioare de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime în specialitatea studiilor superioare de lungã duratã absolvite?

Ce presupune vechimea în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite?
Am terminat dreptul, juridic acum 2 ani. Si am profesat 1=D> an ca jurist si vreau sa particip la un concurs unde se cere vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite. Vreau sa stiu care reprezinta vechimea mea in studii cei doi ani de cand am terminat facultatea sau vechimea de un an in care am profesat ca jurist? Multumes.=D>=D>=D>
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:24, 14 Noiembrie 2012
Vechimea in specialitatea studiilor o constituie acel an cat ati profesat ca jurist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)
Concurs inspector clasa 1 Ionela0406 Ionela0406 Buna seara, Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea funcției de inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru care se cere: studii universitare ... (vezi toată discuția)